Tuesday, December 7, 2010

boo yah!

kwang3. ape prasaan korg bile musuh korg surrender? hehehe. puas yang teramat sgt. at least for now. i know akan ade lagi bnda2 baru akan datang. hehehe. tapi itu nnti la kan..just a note for u :
lenkali, jadi lah poser lagi. kalaw nk jadi poser pun xpyh la terang-terangan. hadoyyy... bwat malu makbapak je penat2 lahir anak last2 jadi poser ske tiru ape org len bwat. kuikuikui... dah hbs idea ke nk jadi sweet? oh lupa pulak, budak baru nk hidup. haihhh. xpe2. bleh la nk dimaafkan. korg rasa budak2 cmtu bleh pandai sgt ke wat cmtu? haaa of course la in every crimes akan ada accomplice. hmm korg pikir2 kan la sape accomplice tu. just nak ckp la, doa org yang dianayai insyaAllah dimakbulkan. just nk igt kan je la. kalaw x takut tu truskan la. and aku x kan maafkan kau selagi kau x berdepan ngn aku face to face mntk maaf. sbb sume ni kau yang start dulu. kalau kau rasa kau btul ikut lah. mb kau x sedar kot ape aniaya org tu. tp xpe la kan. harap2 lps ni kau dah x kacau hdp aku and one lagi. itu je la harapan aku sebab aku x penah pun kacau hidup kau. tapi one aku xtau la kan. and tolong la blajar erti malu. kau x malu ke mgaku one bf kau pdhal one mati2 nafi bnda tu. kalau btul pun so what? kau bertepuk sblh tgn je tau x? kalau lelaki yang claim mcm tu and prmpn nafi aku rse ok lg kot tapi ni prmpn yg claim n lelaki nafi. malu kot? bagi aku bnda tu malu besar! tak tahu la kau punya tahap kemaluan mcm mana kan. kalau btul pun one pnah jadi bf kau, still dia xkan mengaku kan? so kau xpyh la nak bangga2 mcm tu. malu besar weh! just keep into yourself.

No comments: